Menüpontok
Kosár

Mi a bopptasak?

 

Mi a bopp/celofán tasak?


A bopp tasak vagy más néven celofán jellegű tasak egy olyan átlátszó, (megfelelő lezárás esetén) vízálló műanyag fólia, amely a csomagolóipar számos területén kerülhet felhasználásra. Előnyös tulajdonságai között szerepel, hogy többféle méretben és anyagvastagságban készíthető, így nagy mértékben a vásárlói igényekhez igazítható.

Mit lehet csomagolni a bopp tasakba?


A celofán tasak felhasználási területe széles: átlátszó voltának köszönhetően kiváló ékszerek, képeslapok, printek, naplók, játékok, ajándéktárgyak, ruhák, kozmetikai termékek (törölközők, kozmetikai eszközök) csomagolására, de élelmiszer (szendvics, mézeskalács, csokoládé, kürtőskalács, pogácsa stb.) is kerülhet bele, melyről természetesen tanúsítványt is tudunk biztosítani.

Milyen méretekben kapható a bopp/celofán tasak?

Kb. 30 féle méretben tartunk nagy mennyiséget raktáron.

Teljes celofán tasak méretlistánkat ITT tekintheti meg.

Nem találta meg a megfelelő méretet?
Egyedi celofán tasakot szeretne?

Természetesen erre is van lehetőség, különböző anyagvastagságban és méretben tudunk gyártást vállalni, akár ragasztócsíkos kivitelben is. Ebben az esetben a minimum rendelési mennyiség mérettől függő, de általában 5.000 db-os mennyiségtől lehetséges egyedi celofán tasak készítése. Ilyen mennyiségnél már akár nyomtatás is kérhető a tasakra.

Gyártási idő egyedi méretű bopp tasak esetében kb. 3-4 hét.

Hogyan lehet lezárni a bopp tasakot?


Raktárról 2 méretben tartunk ragasztócsíkkal rendelkező bopp tasakot, melyet leggyakrabban nagy méretű falinaptárak vagy ingek, pólók csomagolásához ajánlunk. A ragasztócsíkkal nem rendelkező celofán tasak házi fóliahegesztővel vagy akár egyszerű celluxszal, öntapadó etikettel zárható le.

Mi a helyzet a termékdíjjal?


A termékdíjjal 2011 óta a végfelhasználónak már semmi dolga, a megváltozott törvény szerint már csak a celofán tasakok gyártóját ellenőrizhetik. Önnek már sem nyilvántartást, sem bevallást nem szükséges készítenie, illetve áraink már tartalmazzák a környezetvédelmi termékdíjat is.

Mivel díszíthetem a bopp tasakot?


Kiegészítő termékeink között vannak színes szalagok, amivel a tasakok száját lehet összekötni masnival. Saját logós, szöveges matrica készítésre is van lehetőség bármekkora méretben és formában, ezeket 100 db-tól készítjük és rá lehet ragasztani a bopp tasakokra.